Møtebooking med video

Annonsørinnhold

For et par dager siden kom jeg over en som heter Adrian Søbyskogen på nettet, og han fattet min interesse fordi han i ung alder driver sitt eget firma, CompEdge, som jobber med salgstrening. Jeg synes først det virket litt rart, hvordan kunne en så ung mann jobbe med å lære erfarne folk i bransjen hvordan de skal gjøre jobben sin? Men faktum er at Adrian tenker annerledes, han tenker nytt, og særlig der det kommer til teknologi er det mange som ikke henger med. Som en del av sin salgstrening jobber Adrian blant annet med digital møtebooking, og da handler det ikke lenger om å bare sende ut en mail eller ta en telefon.

Hør hva Adrian selv har å si om hva han driver med i denne videoen:

I artikkelen «Slik booker jeg møter med video» skriver han om hvordan han med møtebookingsmetodikken sin Be Relevant. Now. faktisk bruker video for å fange mottakerens oppmerksomhet når han skal booke et salgsmøte. Når jeg tenker over det er jo det faktisk en veldig enkel måte å fange oppmerksomheten på en annerledes måte enn man er vant til fra før. Video er noe som faktisk fanger vår oppmerksomhet også, vi ser jo faktisk på veldig mange videoer i løpet av en dag. Bare tenk deg hvis du selv var ansvarlig for å booke salgsmøter, og vanligvis sitter å leser kjedelige eposter hele dagen, men plutselig dukker det opp en video isteden. Det er klart at det hadde fanget oppmerksomheten din på en helt annen måte, og ikke minst på en mye mer positiv måte med en gang. Det er noe annerledes, noe som skiller seg ut og ikke minst noe som er veldig mye mer interessant enn å lese gjennom mail etter mail. Det handler om å være relevant for kundene, og klare å fange deres oppmerksomhet. Be Relevant. Now.

Vi må altså innse nok en gang at teknologien utvikler seg, og at mail og telefon ikke lenger er det nyeste. Men det betyr ikke at vi skal slutte å sende mail eller slutte å ringe, men det er kanskje situasjoner der vi før ringte eller bare sendte av gårde en mail hvor vi nå må begynne å tenke litt nytt igjen. Jeg vil ikke tro at det er så veldig mange av dere som leser dette, om noen, som har fått en video som en møteinvitasjon, men om noen år er det kanskje nettopp dette som er vanlig for oss alle.

Så er det sikkert flere av dere som tenker at det er veldig tungvint om man skal lage en ny video hver gang man skal booke et møte, men det trenger du faktisk ikke. I artikkelen kan du se at Adrian Søbyskogen har laget en video der han viser deg hvordan du kan lage en video som du kan sende til flere, artikkelen finner du på Compedge. Den blir derfor personlig selv om du sender den til flere.

www.compedge.no

Vi må altså ikke glemme at teknologien utvikler seg, og vi må lære oss å ta i bruk ny teknologi også på områder der vi egentlig ikke tenker over det. Fremtiden er enda mer teknologisk enn i dag, og om noen år er det antakeligvis vanlig å bruke video til å booke møter, selv om det virker utenkelig for mange i dag. Som Adrian selv sier: «Det sier seg sjøl at det er mer engasjerende»

Og husk: Be Relevant. Now.

– Kim-André

16 Shares

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *