Jeg er på utkikk etter jobb

Til sommeren er jeg ferdig med en bachelor i markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Da har jeg gått sammenhengende på skolen siden jeg begynte i førsteklasse når jeg var 6 år gammel. Det er da 16 år siden. Jeg er på ingen måte ferdig med å lære, det blir man aldri. Men jeg begynner å føle meg litt ferdig med å gå på skole. Jeg er på utkikk etter noe nytt, noe enda mer spennende. Jeg er på utkikk etter jobb.

Etter så mange år på skolen begynner man å føle seg klar for noe mer. Og ikke minst klar for å tjene sine egne penger. Starte sitt eget liv. Flytte for seg selv. Den friheten man da føler. Jeg er nå 22 år og bor fortsatt hjemme hos mamma og pappa og alle mine søsken. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg begynner å føle meg klar for å forlate dette redet og starte mitt eget liv, på ordentlig.

Jeg heter Kim-André Kristiansen, er 22 år fra Rygge i Østfold, og er nå på utkikk etter en jobb. En jobb som kan erstatte skolehverdagen på fulltid fra sommeren av. Jeg har skrevet mer om meg selv på bloggens «om meg» side, som dere finner her. Jeg har altså studert markedsføring, men er absolutt ikke av den kreative typen. Jeg er analytisk og organisert, og liker at ting er tallfestet. Jeg er av typen som kan litt om en god del ting og temaer, men som ikke kan mye om så veldig mange forskjellige temaer.

Jeg er ung og lærevillig, og lærer også nye ting relativt fort. Jeg har gode resultater i stort sett alle fag på skolen, og evner dermed å sette meg inn i nye ting relativt rask. Jeg har dog ingen spesiell jobberfaring og vise til, annet enn et par sommerjobber for noen år siden. Jeg er motivert for å komme i gang med å jobbe, slik at jeg forhåpentligvis kan drive med noe jeg liker hver eneste dag. Tidligere har jeg også skrevet et innlegg om drømmejobben min, som du kan lese her, men dette er fortsatt bare en drømmejobb og jeg regner ikke med at dette kommer til å være min første jobb.

Jeg har studert markedsføring de siste tre årene, men det er kanskje ikke der jeg finner første jobben. Jeg er åpen for å jobbe med det meste når det kommer til kontor og administrasjon. Jeg ser kanskje for meg at den første jobben ligger innenfor salg, som jo også har vært en del av studiet. Jeg er opptatt av hva som er det beste for kundene, og vet at det å være kundeorientert også handler om kundenes kunder.

Selv om jeg er fra, og fortsatt bor i Rygge i Østfold er jeg åpen for  jobbe hvor som helst. Jeg er ung, og det er nå jeg har muligheten til å flytte for å jobbe et helt annet sted. Mamma kommer nok ikke til å bli fornøyd hvis jeg flytter lang, men det er nå jeg har muligheten til det.

Har du lyst til å snakke med meg om en jobbmulighet? Vet du om noen jeg burde ta kontakt med? Ta gjerne kontakt med meg på:

Mail: kiankr96@gmail.com

Mobil: 97430347

Eller del innlegget videre, så kanskje jeg finner den perfekte første jobben etter hvert.

 

– Kim-André

52 Shares

4 tanker om “Jeg er på utkikk etter jobb

    1. Tusen takk!

      Jeg føler ikke at det å starte sin egen business er det rette for meg, i hvert fall ikke enda. Jeg er nok ikke noen gründertype, og jeg har heller ikke noe erfaring fra arbeidslivet, så jeg vet ikke hva det går i. Trenger først og fremst en del mer erfaring under trygge rammer til å begynne med, så skal man selvfølgelig ikke utelukke noe på lang sikt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *