Om meg

Jeg heter Kim-André Kristiansen, er 22 år og studerer markedsføring og merkevareledelse på Høyskolen Kristiania. Jeg kommer fra Rygge i Østfold og pendler til og fra Oslo, der jeg studerer. Jeg har tidligere hatt spesialisering i digital markedsføring, hvor denne bloggen ble opprettet, og prøver nå å bruke bloggen mer som en vanlig blogg enn en blogg om kun dette temaet.

Foruten interessen for markedsføring og salgsfag er jeg en sportsidiot. Jeg kan se på stort sett alt av sport og idrett og synes det er interessant. Mest av alt ser jeg på fotball, der jeg har et hjerte som banker spesielt for Vålerenga. Dette fører til at jeg også bruker mye tid på å dra på i hvert fall alle hjemmekampene til Vålerenga gjennom sesongen. Men jeg ser også på all annen idrett, i hvert fall på tv. Er det idrett på tv kan jeg se på det, nesten uansett hva det er.

Jeg er også svært interessert i fly, noe jeg har vært hele livet. Det går ikke en dag uten at jeg ser på fly, følger med på flytrafikken, ser på bilder eller tenker på hvor jeg skal ta de neste bildene. Såkalt flyspotting, altså at man tar bilder av fly, har blitt en interesse etter hvert som jeg har blitt eldre, og jeg kan helt uten problemer tilbringe en hel dag utenfor gjerdene på Gardermoen bare for å se på og ta bilder av flyene.

Jeg har også Crohns sykdom, som er en kronisk inflammatorisk sykdom. Denne kan ramme hvor som helst i fordøyelseskanalen, men har rammet meg i tarmen. Dette har tidligere ført til at jeg har slitt med plager som mye vondt i magen, vekttap og svært liten matlyst. Dette er dog ikke noe som plager meg nå lenger, da jeg får jevnlig behandling og medisiner. Jeg fungerer helt normalt i hverdagen, men må påregne noen turer på sykehuset for kontroll og behandling i løpet av et år.

Om sommeren liker jeg meg ved sjøen, og det er vel lite som er så avslappende som en båttur på en deilig norsk sommerdag. Hvis ikke jeg er på Gardermoen og ser på fly eller ser på en fotballkamp da så klart!